Info

TERVETULOA VUODEN 2019 TALVITANSSEILLE

Tänä vuonna 25. kertaa järjestettävä festivaalimme tarjoaa raikkaan katsauksen aikamme tanssitaiteeseen. Talvitanssien ohjelmisto koostuu teoksista, jotka tuovat esiin monenlaisia ja monitaustaisia taiteilijoita. Toivomme, että ohjelmisto onnistuu laajentamaan perinteisiä käsityksiämme suomalaisen tanssin näyttämöstä ja tanssin tekijöistä sekä edistämään yhteiskunnallista keskustelua ja osallisuuden kokemusta.

Meille on ollut tärkeää koota ohjelmisto, joka tarjoaa erilaisia lähestymistapoja tanssitaiteeseen. Ohjelmisto mahdollistaa eri taidemuotojen, niiden tekijöiden ja yleisön välisiä kohtaamisia sekä tarjoaa tilaisuuden nykytanssin kokemiseen ja näkemiseen monesta eri näkökulmasta. Tänäkin vuonna voit tutustua taidetanssiin katsomosta käsin, mutta myös työpajoihin ja muihin oheistapahtumiin osallistumalla.

Festivaali kokoaa yhteen sekä tanssin ammattilaisia että harrastajia. Open stage tapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa. Tapahtuma kokoaa eri-ikäiset tanssin harrastajat yhteen ja mahdollistaa osallistujille kohtaamisia ja vuorovaikutusta tanssitaiteen parissa.

Kokkolan Talvitanssit -festivaali on tuonut Kokkolaan vaikuttavia teosvierailuja  jo neljännesvuosisadan ajan. Tämä ei olisi mahdollista ilman palavasieluisia tanssitaiteen puolestapuhujia eikä ilman tukijoita, joista kiitos etenkin Kokkolan kaupungille, joka tukee suomalaista tanssitaidetta ja Kokkolan kaupunginteatterille, joka toimii festivaalin päänäyttämönä. Kiitos myös kaikille talkootyöntekijöille, jotka ahertavat festivaalin aikana monenlaisissa tehtävissä!

Tervetuloa Talvitanssit -festivaalille nauttimaan ja yllättymään sekä kokemaan tanssillisia ja liikuttavia hetkiä tanssitaiteen parissa!

Hanna Korhonen, Anne Peippo ja Kati Raatikainen, Taiteellinen työryhmä

Tapahtuman tuottaa

Kokkolan Talvitanssit yhdistys ry
Tuottaja Anne Peippo
anne.peippo@kokkolantalvitanssit.fi
040 833 7312

Tekniikka

Riku Kääriäinen
riku.kaariainen@ambientaudio.fi

LATAA TEATTERIN TEKNISET PIIRRUSTUKSET JA KALUSTOLISTAUS

FESTIVAALISTA

Vuonna 1994 perustettu Kokkolan Talvitanssit -festivaali on luotu foorumiksi, johon kerran vuodessa tuotetaan tasokasta ja ajankohtaista suomalaista tanssitaidetta.

YHDISTYS

Kokkolan Talvitanssit -festivaalia tuottaa Kokkolan Talvitanssit yhdistys ry. Yhdistyksen tarkoituksena on toiminnallaan lisätä tanssitaiteen tunnettuutta, parantaa tietoutta tanssitaiteesta, syventää tanssitaiteen ymmärrystä ja edistää taidekasvatusta Kokkolassa ja koko Pohjanmaan alueella.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii tanssitaiteilija Eleni Pierides. Lisäksi yhdistyksen hallitukseen kuuluvat tuottaja Anne Peippo, teatteri-ilmaisunohjaaja Emmi Tanskanen ja myymäläpäällikkö Anni Urpilainen.

Sinäkin voit liittyä Kokkolan Talvitanssit ry:n jäseneksi. Kysy lisää: info@kokkolantalvitanssit.fi

YHTEISTYÖSSÄ

Share: