Tanssihaaste

KOKO SUOMI TANSSII -KAMPANJA LEVITTÄYTYY KOKKOLAN TALVITANSSIT -FESTIVAALILLE

Tanssihaaste - nykytanssi

Suomen itsenäisyyden juhlavuotta juhlitaan myös tanssin keinoin. Kokkolan Talvitanssit –festivaali on mukana toteuttamassa Tanssin tiedotuskeskuksen koordinoimaa valtakunnallista Koko Suomi Tanssii 2017 -kampanjaa, jonka teemana on yhdessä tekeminen ja tanssin ilo. Kampanja on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Rohkaisemme yleisöä osallistumaan festivaaliviikonlopuna aikana Tanssihaaste-opetustuokioihin ja levittämään Tanssihaastetta ja tanssin iloa Pohjanmaalla! Tanssihaaste avataan Pohjanmaan alueella yhteistyössä Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kanssa.

Torstaina 2.2. KLO 17
Tanssihaaste-opetustuokio osana Open Stage 2017 -tapahtumaa. Tapahtumassa kaupunginteatterin estradille nousee yli 70 esiintyjää 12 esityksessä. Osanottajien ikähaitari on laaja ja se kertoo, että tanssi koskettaaa ja liikuttaa kaikkia!

Lauantaina 4.2. KLO 19
Tanssihaaste-opettaja Eleni Pierides tanssittaa festivaaliyleisöä Kokkolan kaupunginteatterilla ennen Katri Soinin ihanan hersyvää Leikin alku -teosta.

Sunnuntaina 5.2. KLO 15.30
Koko perheen päivänä Eleni Pierides opettaa Tanssihaaste-tansseja Tanssihaaste-työpajassa Kokkolan kaupunginteatterilla. Työpajan jälkeen sukelletaan Aurinkobaletin elämyksellisen Kaunotar ja peto -tanssisadun maailmaan.

Katso nykytanssin tanssihaaste-video. Koreografia Panu Varstala, musiikki Chisu, Onni.

TILAA TAI LAHJOITA TANSSIHAASTE-OPETUSTA

Lähes 100 ammattitaitoista tanssinopettajaa ympäri Suomen ovat kouluttautuneet tanssihaaste-opettajiksi lajeinaan katutanssi, nykytanssi, baletti, showtanssi, pari- ja kansantanssi sekä oma tanssi.

YLLÄTÄ JA ILAHDUTA TANSSIHAASTEELLA

Tilaa tanssihaaste-opetusta työpaikalle, sukujuhliin, harrastusyhteisöön tai kouluun! Osallistukaa haasteeseen yhdessä ja haastakaa seuraava porukka mukaan. Tai mitä jos ilahduttaisit lahjoittamalla tanssinopetustuokion alueesi palvelutalon asukkaille, nuorisotalon kävijöille tai päiväkodille? Kampanjan tanssit sopivat kaikille ja opetustuokio suunnitellaan ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

TANSSIHAASTE-TANSSIT SOPIVAT KAIKILLE

Tanssihaaste-opetusta on mahdollista tilata 15 minuutista koko päivän (7,5 h) kestävään työpajaan. Opetettavan ryhmän koosta, tanssilajista ja työpajan pituudesta riippuen paikalle voi tilata myös useamman opettajan. Opetustuokioon voidaan sisällyttää tanssihaaste-koreografian harjoittelun lisäksi muuta opettajan suunnittelemaa sisältöä (mm. kehonhuoltoa, lämmittelyä tai lihaskuntoharjoitteita). Sisällön suunnittelussa huomioidaan aina kohderyhmän toiveet!

TANSSI, KUVAA, HAASTA JA JAA

Pilke silmäkulmassa toteutetulla ja kuvatulla tanssihaasteella ilahdutat työyhteisöä ja elävöität organisaatiosi imagoa! Hashtageilla #suomitanssii ja #tanssihaaste –merkityt julkaisut saavat runsasta näkyvyyttä myös Koko Suomi tanssii –kampanjan kanavissa. Haastamalla mukaan yhteistyökumppanin, ystävän tai kilpailijan olet mukana levittämässä tanssin ilosanomaa!

tanssihaaste - Eleni Pierides

Kokkolan Talvitansseilla toimii oma valtuutettu Tanssihaaste-opettaja Eleni Pierides.

Olethan yhteydessä, jos haluat tilata/lahjoittaa Tanssihaasteopetusta. Haastamme teidät mukaan tanssiin! Viedään yhdessä tanssin iloa koko Pohjanmaan alueelle!

LISÄTIETOJA
tuottaja Anne Peippo
p. 040 8337312
anne.peippo@kokkolantalvitanssit.fi