Tervetuloa tiedotustilaisuuteen!

Hyvä tanssin ystävä, tervetuloa Kokkolan Talvitanssien avoimeen tiedotustilaisuuteen ma 15.1. klo 13-14 Kokkolan kaupunginkirjastolle.

Tervetuloa yleisölle avoimeen Kokkolan Talvitanssit 2018 -festivaalin tiedotustilaisuuteen maanantaina 15.1.2018 klo 13.00 – 14.00 Kokkolan kaupunginkirjaston Hongell-saliin. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Talvitanssit -festivaalista kiinnostuneille.
Tilaisuudessa taiteelliset johtajat Mia Malviniemi ja Anne Peippo esittelevät tulevan festivaalin ohjelmiston, joka tarjoaa yleisölle raikkaan ja moniulotteisen katsauksen tanssitaiteeseen. Ohjelmisto esittelee tuoreita ja puhuttelevia teoksia sekä eritaustaisia taiteen tekijöitä. Monet esitykset ovat juuri saaneet ensi-iltansa ennen festivaalia. Tänäkin vuonna Talvitansseilla voi tutustua taidetanssiin sekä katsojana että osallistujana.
Tilaisuudessa paikalla ovat myös Kokkolan seudun kirjallisuuspiirin vetäjä Laila Lampinen-Hietikko sekä Keski-Pohjanmaa Kansanopiston Tanssitaiteen linjalaiset.
Lampinen kertoo Talvitanssien ja kirjallisuuspiirin yhteistyöstä festivaalilla. Tanssitaiteen linjalaiset avaavat tulevaa Pullakahvi-konseptiaan, jossa esiintyjät ja taiteentekijät leppoisasti pullakahvittelevat yleisönsä kanssa. Tästä kohtaamisesta syntyy yhteinen taiteen olotila, jossa tekijöiden ja yleisön rajapinta häviää taivaan tuuliin.

Osallistu tanssiin!

Tilaisuudessa Kokkolan Talvitanssit yhdistys ry. tarjoaa tanssinopetushetken, jonka opettajana toimii tanssitaiteilija ja -pedagogi Eleni Pierides. Hetki on tarkoitettu kaikenikäisille, eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tarvita. Teemme muutaman luovan tanssin harjoitteen, joiden avulla pääset oman liikkeen ja liikkuvan yhteisön tuomaan iloon mukaan.
Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ohjelmistosta taiteelliselta johtajakaksikolta.
Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan Talvitanssien ohjelmistosta ja nauttimaan rennosta tanssihetkestä!

LIPUT ALENNETTUUN HINTAAN!

Maanantain 15.1. aikana voit ostaa alennusliput festivaalillemme esimerkiksi kirjaston Luckan lipunmyyntipisteestä. Alennus on voimassa myös muissa Lipputoimiston myyntipisteissä ja verkkokaupassa.
Alennukset ovat voimassa vain 15.1.2018 ja koskevat festivaalin esityksiä seuraavasti:
pe 9.2. 20/15/10€ (norm. 22/17/12€)
la 10.2. 20/15/10€ (norm. 22/17/12€)
su 11.2. 10/13€ (norm. 12/15€)
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu.
Voit tutustua ohjelmistoon kokonaisuudessaan täältä:
www.kokkolantalvitanssit.fi

Lipputoimiston myyntipisteet ja verkkokaupan löydät osoitteesta www.lipputoimisto.fi
Voit myös ilmoittautua esiintymään Open Stage 2018 -tapahtumaan paikan päällä!

tanssillisin terveisin,
Anne Peippo
p. 0408337312
anne.peippo@kokkolantalvitanssit.fi