Open Stage 2017

oslogo600

OPEN STAGE – TANSSIN JA FYYSISEN TEATTERIN PÄIVÄ 2.2.2017 klo 17–20

Kaikille avoin OPEN STAGE 2017 etsii tanssin ja fyysisen teatterin esityksiä ikään, tanssilajiin tai kokemukseen katsomatta! Tapahtuma järjestetään Kokkolan Talvitanssit -festivaalin yhteydessä torstaina 2.2.2017 klo 17–20.

Voit ilmoittautua tapahtumaan tästä linkistä tai soittamalla Anne Peipolle, p. 040 8337312.

Ilmoittautumiset 20.1.2017 mennessä. Esiintymispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma on yleisölle avoin.

Lisätietoja tapahtumaan liittyen saat Kokkolan Talvitanssit  -festivaalin tuottajalta.
Kokkolan Talvitanssit –festivaalin tuottaja Anne Peippo, anne.peippo@kokkolantalvitanssit.fi, p. 040 833 7312

LISÄTIETOJA TANSSIN JA FYYSISEN TEATTERIN PÄIVÄSTÄ OSALLISTUJALLE:

OPEN STAGE 2017 teemana on ”Tulevaisuuden Suomi.” Miltä Suomi näyttää 2050? Millaisen Suomen haluat rakentaa? Joko autot lentävät, vai kasvaako Suomenlahden rannalla palmut? Missä näet itsesi kolmenkymmenen vuoden päästä? Valmista teemaan liittyvä esitys ja tule esittämään se Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämölle!

Yhdistä eri tanssin lajeja ja ota mukaan vaikka muusikkoystäväsi musisoimaan esitykseesi. Kaikki tanssin ja fyysisen teatterin esitykset – soolot tai ryhmäteokset – ovat tervetulleita! Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista.

Esityksen kesto voi olla max. 5 min. Jokaisen esityksen jälkeen ammattilaisraati antaa palautteen esityksestä esiintyjille.

Mukaan mahtuu 12 esitystä.

OPEN STAGE KUTSUU OSALLISTUMAAN!

Kokkolan kaupunginteatteri ja Kokkolan Talvitanssit -festivaali juhlivat 100-vuotiasta Suomea  ensimmäistä kertaa järjestettävällä yhteisellä Open Stage 2017 -tapahtumalla ja siihen liittyvillä työpajoilla. Open Stage 2017 -tapahtumassa kuka tahansa voi nousta esiintymislavalle tanssi- ja teatteriesityksillä. Tapahtumassa esiintyjät näkevät toistensa esityksiä ja saavat palautteen ammattilaisraadilta. Tapahtuman teemana on tulevaisuuden Suomi ja sen estradina toimii Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämö.

Tapahtumaan on avoin haku ja se on kaksiosainen. Ensimmäinen osa – kaikille avoin tanssin ja fyysisen teatterin katselmus – järjestetään Kokkolan Talvitanssit -festivaalin yhteydessä torstaina 2.2.2017. Toinen osa järjestetään maanantaina 24.4., jolloin lava on vapaa nuorille teatterinharrastajille.

os_valiviiva

NUORISOTEATTERIN PÄIVÄ 24.4.2017

Huhtikuussa Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämö on avoin nuorille teatterin harrastajille! 13-19 vuotiaat nuoret saavat tilaisuuden esittää tulevaisuuden visioitaan suurella näyttämöllä teatterin keinoin. Tule mukaan kokemaan kevään upeimmat hetket nuorisoteatterin päivään!

LISÄTIETOJA NUORISOTEATTERIPÄIVÄSTÄ OSALLISTUJALLE:

OPEN STAGE 2017 teemana on ”Tulevaisuuden Suomi.” Miltä Suomi näyttää 2050? Millaisen Suomen haluat rakentaa? Joko autot lentävät, vai kasvaako Suomenlahden rannalla palmut? Missä näet itsesi kolmenkymmenen vuoden päästä? Valmista ryhmäsi kanssa teemaan liittyvä esitys ja tule esittämään se Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämölle!

Tapahtumaan osallistuvan esityksen maksimikesto on 10 minuuttia. Osallistuvat ryhmät saavat esityksestään rakentavaa palautetta esittävien taiteiden ammattilaisista koostuvalta raadilta.

Mukaan 24.4. järjestettävään nuorisoteatterin tapahtumaan mahtuu yhdeksän esitystä ilmoittautumisjärjestyksessä. Nuorisoteatterin päivään osallistuvien esiintyjien tulee olla 13-19 vuotiaita.

Esiintyville ryhmille järjestetään bussikuljetus ja ruokailu. Teatterikuraattori järjestää mukaan valituille nuorisoteatterin esiintyjäryhmille talven aikana esiintymistaitojen työpajan, josta saa työkaluja lavalle ja esityksen valmistamiseen. Osallistumismaksu tapahtumapäivään on esiintyville ryhmille 10 euroa/hlö.

Lisätietoja tapahtumaan liittyen saat Kokkolan kaupunginteatterin teatterikuraattorilta.
Teatterikuraattori Esko Tynkkynen, esko.tynkkynen@kokkolanteatteri.fi, p. 044 780 9205

 

suomi100

Share: